I #TeamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker. Gjennom sommeren får du muligheten til å bli litt bedre kjent med noen av de. I dag får du møte Tania Bulz, Engineer i #TeamXledger.

Alder?

— 29 år.

Hvor kommer du fra, og hvor bor du i dag?

— Opprinnelig kommer jeg fra Romania, men jeg flyttet til Flåm (av alle steder) for 7 år siden og nå bor jeg i Oslo.

Hvor lenge har du vært i Xledger, og hva er det mest spennende du jobber med?

— Jeg har vært i Xledger i nesten 2 år nå (wow, tiden flyr!). Èn av de tingene jeg gleder meg mest til å jobbe med er Email Import modulen, importering av fakturaer og reiseregninger via e-post.

Les også: Ett år senere, med Tania.

Ett adjektiv som beskriver kulturen i #TeamXledger

— Lidenskapelig.

Ditt mest minneverdige sommerøyeblikk?

— Jeg har ei venninne som driver en rorbu i Lofoten, og for et par år siden dro jeg på besøk til henne. Det var første gang jeg var der, vi campet i midnattsolen og vi padlet kajakk i fjorden. Det var heeeelt fantastisk!

Hva er dine sommerplaner?

— Jeg og kjæresten skal være to uker i Portugal. Vi skal kjøre langs kysten, padle og prøve å surfe. Deretter drar jeg en liten tur til Romania, og så kommer foreldrene mine på besøk til Norge for første gang! Det blir spennende, og jeg tar gjerne imot tips på hva jeg bør vise dem.

Sommerglede for deg betyr?

Tania Bulz
Tania Bulz

— Spise is i hengekøye.

På grillen vil du helst ha?

— Veggieburger!

Favoritt-is?

— Idyll med jordbær.

Hva er verst, masse regn eller masse mygg?

— Masse mygg! De kommer alltid til meg først, så vi er ikke veldig gode venner.

Når er du på ditt gladeste?

— Når jeg spiser is i hengekøyen.

Til slutt, hvis du kunne våkne opp i morgen med en ny egenskap – hvilken skulle det vært?

— Stedsans! Jeg må alltid dra på tur nye steder med noen andre, ellers vet jeg ikke hvor jeg er etter fem minutter, haha!