I #TeamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker. Gjennom sommeren får du muligheten til å bli litt bedre kjent med noen av de. I dag får du møte Gaute Tinnes-Rimehaug, Director Sales and Go-To Market i #TeamXledger.

Alder?

—51 år.

Hvor kommer du fra, og hvor bor du i dag?

—Jeg er Oslo-gutt fra Korsvoll. Som mange som kommer fra Korsvoll- og Nordberg området vendte jeg tilbake da jeg fikk muligheten til det. Oslo er verdens beste by.

Hvor lenge har du vært i Xledger, og hva er det mest spennende du jobber med?

—Jeg har vært i Xledger i 9 år, og leder direktesalg. Vårt oppdrag er å selge Xledger til store virksomheter innenfor utvalgte målgrupper, med mål om at de skal bli Xledger-ambassadører i markedet. Det jeg synes er mest spennende er det vi kaller å knekke nøtter i salgsprosessen. Det innebærer å finne løsninger på komplekse og krevende problemstillinger, som vi i utgangspunktet ikke vet hvordan vi skal løse på best mulig måte. Da må jeg som leder fasilitere at salgsteamet finner kreative og gode løsninger. Når vi har funnet den beste løsningen som team, har klart å gjennomføre det vi har planlagt, har blitt litt smartere i måten vi jobber på, og har vunnet kunden – da kjenner jeg virkelig på en sterk glede og tilfredstillelse.

Ett adjektiv som beskriver kulturen i #TeamXledger

Gaute Tinnes-Rimehaug
Gaute Tinnes-Rimehaug

—Vi vinner og taper sammen som team, og har stor passion for salg, utvikling og forbedring, både som team og individuelt.

Ditt mest minneverdige sommerøyeblikk?

—Det kommer hver sommer når jeg glir gjennom vannet i god fart med kajakken, i havblikk og strålende sol, over åpent hav til en fantastisk øygruppe utenfor Sandefjord som heter Stauper. Da kjenner jeg på ro, harmoni, mestring og glede.

Hva er dine sommerplaner?

—Vi skal først til Palma med familien. Barna blir med oss, selv om de har blitt store, og vi kan virkelig glede oss over å være helt til stede med hverandre uten å løpe i alle retninger, slik vi gjør i hverdagen.

Deretter skal vi på hytta vår ved sjøen i Sandefjord. Det er mitt favorittsted i verden, hvor jeg kan være sammen med familie og venner, og ha masse tid til å dyrke favorittaktivitetene mine.

Sommerglede for deg betyr?

—Sol, sommer, spise skalldyr, kjøre båt, svømme, padle, spille tennis, gå på rulleski og være på musikkrommet mitt og spille piano, synge og øve teknikk på tromme-pad.

På grillen vil du helst ha?

—Fisk og stekte grønnsaker.

Favoritt-is?

—Sandwich.

Hva er verst, masse regn eller masse mygg?

—Masse mygg. Jeg lever godt med regn så lenge det er mye å finne på. I Sandefjord har vi en tennishall som gjør det mulig å spille tennis selv om det regner. Det er topp!

Når er du på ditt gladeste?

—Når jeg spiller spiller med bandet mitt (groovy jazz med piano, bass og trommer), og improvisasjon og samspill sitter helt perfekt, og hvor jeg er helt tilstede i musikken uten å tenke. Da er jeg i sonen hvor tid og sted slutter å eksistere.

Til slutt, hvis du kunne våkne opp i morgen med en ny egenskap – hvilken skulle det vært?

—Jeg ville vært en strålende bassist. Jeg spiller trommer og piano, og er glad i å spille basslinjer på keyboard. Men å spille ordentlig bass og kjenne at samspillet sitter helt perfekt sammen med trommeslageren, det hadde vært helt magisk!