I #teamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker. Her får du muligheten til å bli litt bedre kjent med noen av de. I dag får du møte vår Support Consultant, Mathias Olsen.

MathiasProfilbilde
Mathias Olsen, Support Consultant

Alder:

— 27 år.

Hvor kommer du fra:

— Ørje.

Hvor bor du nå?

— Torshov.

Hvor lenge har du jobbet i Xledger?

— Jeg hadde min første dag i Xledger 1. mars, så jeg er i min femte måned nå.

Hva er det mest spennende du jobber med?

— Det mest spennende er at ingen dager er like, og dagen blir til mens den går. I tillegg spesialiserer vi oss og går mer i dybden på valgte moduler i systemet. For min del har det blitt Import & Integrations og Innkjøp.

Hva er dine sommerplaner?

— I sommer skal jeg gifte bort storesøsteren min og spille golf.

Hva ser du mest frem til med å komme tilbake på kontoret?

— Jeg gleder meg til å få møtt hele teamet fysisk og bli bedre kjent med gjengen.

Favoritt-is?

— Snickers-is passer alltid.

Mathias og jeg startet likt i Xledger og har dermed jobbet tett sammen. Mitt inntrykk av Mathias er at han er et arbeidsjern fra Ørje som alltid stiller opp med et smil.
Etter hans daglige dose med Red Bull så er det ingen supportsaker som står i veien for denne gutten. Han har alltid noen gode historier på lur og er en fantastisk ressurs for teamet.
Qendrim Zoga, Support Consultant