I #teamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker. Her får du muligheten til å bli litt bedre kjent med noen av de. I dag får du møte vår COO, Eivind Berger-Lorentzen.

Eivind
Eivind Berger-Lorentzen, COO

Alder:

— 44 år.

Hvor kommer du fra:

— Porsgrunn.

Hvor bor du nå?

— Haslum, Bærum.

Hvor lenge har du jobbet i Xledger?

— Snart 12 år.

Hva er det mest spennende du jobber med?

— Jeg har vært heldig å få jobbe med mange forskjellige områder i Xledger, og trives med mange baller i luften. Dette har vært en av driverne til at jeg har vært her i så mange år. Jeg vil si det så enkelt at så lenge du gleder deg til å gå på jobb, og du opplever at du lærer noe nytt og utvikler deg, så er det ikke noe poeng å skue på gresset på den andre siden. Akkurat nå er det økt fokus på kommersiell utvikling som står øverst på agendaen for selskapet, og i den forbindelse har vi definert flere tiltak som skal realiseres utover høsten. Det gleder jeg meg til å ta fatt på etter sommerferien.

Hva er dine sommerplaner?

— I år, som i fjor, blir det Norgesferie på oss. Vi har planlagt en biltur til Vestlandet og en hyttetur til Sørlandet. Ellers ser jeg frem til noen late dager hjemme (uten vekkerklokke og hjemmekontor).

Hva ser du mest frem til med å komme tilbake på kontoret?

— Jeg gleder meg til å møte alle de flotte kollegene mine, og igjen kunne kjenne på følelsen av et yrende kontorliv med masse positiv energi og stort engasjement. De hverdagslige og uformelle samtalene ved kaffeautomaten må heller ikke undervurderes. Jeg ser også frem til å kunne gjennomføre fysiske møter igjen – jeg er sikkert ikke den eneste som begynner å bli mettet på digitale møter …

Favoritt-is?

— Ifølge kona er jeg en «is-junkie», så det blir vanskelig å velge én favoritt, men kombinasjonen av Belgian Chocolate fra Häagen-Dazs og kokossorbet fra Kulinaris er alltid bankers.

Eivind er en enorm ressurs i Xledger, han har stålkontroll på det meste som rører seg enten om det handler om systemet vårt eller prosesser og rutiner.
I tillegg er han skikkelig hyggelig!
Janecke Elton Gransæther, Training Manager.