I #teamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker. Her får du muligheten til å bli litt bedre kjent med noen av de. I dag får du møte vår Software Engineer, Benjamin Ravnå.

Alder:

Benjamin Ravnå
Benjamin Ravnå, Software Engineer

— 22 år, blir 23 i september.

Hvor kommer du fra:

— Flekkefjord, en liten kystby på Sørlandet.

Hvor bor du nå?

— Oslo.

Hvor lenge har du jobbet i Xledger?

— Jeg startet i mai i 2020, så litt over ett år nå!

Hva er det mest spennende du jobber med?

— Jeg har fått jobbe tett på utviklingen av Excel drag and drop-funksjonene og med flere moduler i Xledger som tar dette i bruk. Det er noe av det første jeg var med på å skape sammen med Xledger teamet, og for så vidt i min profesjonelle karriere. Det er veldig gøy og spennende å se hvordan dette utvikles videre, og det er alltid en bra dag på jobb om jeg får lov til å «snekre» videre på den.

Hva er dine sommerplaner?

— Jeg ser frem til en varm og solfylt ferie på Sørlandet, hvor jeg planlegger å bruke tiden blant familie, venner og med min forlovede. Enten på hytta eller hjemme i Flekkefjord! Ellers gleder jeg meg til at Oslo åpner litt igjen, så det blir mulighet for forestillinger, bar-quiz og den slags 😊

Hva ser du mest frem til med å komme tilbake på kontoret?

— Det er jo ikke å legge skjul på at kommunikasjon over webkamera gjør seg best i sporadiske doser, i stedet for å være normen. Det er noe annet å møte kollegaene sine, og kunne stikke hodet inn i nabobåsen når en trenger noen å diskutere jobb med. Ellers savner jeg reisen til å fra jobb og skillet det lager mellom jobb og fritid. Har blitt noen ettermiddager hvor «reisen» fra jobb, er gjort ved å plugge docking stasjonen inn i min personlige PC, 40 cm til venstre for jobb pc’n. Ikke ideelt.

Favoritt-is?

— Snicker’s

Benjamin har vært et godt tilskudd til vårt team og er flink til å bidra med gode ideer og løsninger. Han er alltid i godt humør og har spesielt gode kommunikasjonsevner.
Vegard Hermansen, Engineer.