I #teamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker. Her får du muligheten til å bli litt bedre kjent med noen av de. I dag får du møte vår Manager Support, Henriette Fonager.

Henriette
Henriette Fonager, Manager Support

Alder:

— 45 år.

Hvor kommer du fra:

— Jeg er opprinnelig fra Nordborg i Danmark.

Hvor bor du nå?

— Nydalen.

Hvor lenge har du jobbet i Xledger?

— 1 år.

Hva er det mest spennende du jobber med?

— Det er et vanskelig spørsmål, for jeg er jo så heldig å jobbe med så mye spennende! Okay, jeg må velge, så her vil jeg trekke frem at det mest spennende jeg jobber med er de flotte og dyktige folka i avdelingen, som har så utrolig mye «passion» for system og fag. De står på hver eneste dag og gjør deres aller beste for å hjelpe alle våre superbrukere. Hverdagen for meg er en blanding av drift og videreutvikling av avdelingen, der samarbeid med de andre avdelingene og på tvers i konsernet er helt avgjørende for at vi lykkes med oppdraget vårt.

Hva er dine sommerplaner?

— Familietid og late dager på Gotland (i Sverige) i vårt lille nye sommerhus.

Hva ser du mest frem til med å komme tilbake på kontoret?

— Å se og møte alle fysisk! Bli enda bedre kjent med både de ansatte i avdelingen og alle de andre flotte #teamXledger kollegaene mine! Mange av de har jeg jo aldri møtt annet enn på Teams, fordi jeg begynte i Xledger under pandemien. Teams og digitale møter er bra, men å møtes fysisk blir noe helt annet!

Favoritt-is?

— Softis med strøssel.

Henriette har et brennende engasjement for teamet og ambisiøs på vegne av seg selv og Xledger.
Hun er en dyktig, kul dame med masse humor og kreativ energi, et friskt pust i hverdagen!
Christine Rabe Moe, Manager of People & Culture.