For oss som jobber i den administrative rollen er dashboardet til Xledger en gavepakke. Nå har vi oversikt over hva som står på konto, hva som er utfakturert, hva som har forfalt, hva som går til inkasso, ja – jeg kan se alt, sier daglig leder i Createurene, Rino Larsen.

Createurene leverer kommunikasjons- og reklametjenester og hadde tidligere utfordring med å få den totale oversikten over bedriften.

– Vi opplever bedre oversikt over prosjekter som er i drift; timeføring, fakurering og kostnadene per prosjekt er veldig godt integrert og oversiktlig i Xledger.  tillegg kan jeg se kurvene og jeg kan sammenligne med tidligere år på nivåer av omsetning og lønnsomhet. Det er rett og slett bedre oversikt og vi bruker mye mindre tid, forteller Larsen.

Sparer masse tid

– Istedenfor at jeg ringer til banken, eller går inn på nettbank for å sjekke status. Så kan jeg nå bruke 2 – 3 minutter når jeg tar morgenkaffen også kan jeg fortsette med det jeg skal gjøre, som å skaffe kunder og produsere inntekter. Dette sparer jeg masse tid på.

Les andre kundehistorier fra Xledger.

– Dette betyr at for meg som daglig leder, og som rådgiver, – så bruker jeg veldig liten tid på hvordan vi ligger ann med fakturering, likviditet og alle de nøkkeltallene jeg trenger for å kunne se at dette ser bra ut før jeg kan løpe videre, sier Larsen.

Les hele historien til Createurene.