I løpet av vår første uke hos Xledger har vi fått et unikt innblikk i hvordan det er å jobbe i et IT-selskap i vekst. Vi har fått prøve oss på mye forskjellig og har opplevd en bratt læringskurve i løpet av den korte tiden vi har vært her.

Velkommen til årets summer interns, Fredrik og Aida!

Fredrik og Aida er på sitt siste år av finansstudiene ved Norges handelshøyskole. Her forteller de om sine erfaringer etter første uken i Xledger.

– Vi håper og tror at vår økonomiske bakgrunn, kombinert med teknologisk interesse, er et godt utgangspunkt i et selskap som Xledger. Den første uken har i stor grad gått med til opplæring, der vi har fått innsikt i hvordan Xledger-systemet fungerer og intern bedriftsopplæring.  I tillegg har vi allerede fått være med på flere kundemøter, der vi har fått oppleve de ulike sidene knyttet til implementering av Xledger. Det har vært veldig spennende å se hvordan prosessen fungerer i praksis.

Dagene har også blitt brukt til å jobbe med brukerdokumentasjon, som er en viktig funksjon for den enkelte bruker. Dette er et omfattende arbeid, men er svært motiverende ettersom vår produksjon vil brukes i praksis.

Vi er imponerte over hvor inkluderende bedriftskulturen er, og hvor enkelt det er å få hjelp, uavhengig av hvem man spør. De ansatte har vært svært hyggelige og hjelpsomme, og skaper et godt arbeidsmiljø.

Vi ser frem til resten av sommeren, og håper på å få en inngående forståelse for Xledger som system og arbeidsplass!