Bjelland Automatic ønsket å slippe å være bundet til kontoret for å gjøre papirarbeid. Nå kan de gjøre dette fra hvor som helst og når som helst.

– Hvis jeg plutselig kommer på noe på kvelden så har jeg full tilgang via iPhone til å gjøre det jeg trenger, og det er en kjempe stor frihet, som jeg er veldig fornøyd med, forteller Kjetel Bjelland, Daglig leder i Bjelland Automatic AS.

Spart ressurser

Bjelland Automatic AS startet opp i februar 2013, med det formål å yte service, selge og montere automatiske dører. De har erfaring fra sikkerhetsbransjen siden 1997, og har stor kunnskap og kompetanse på de kvalitetsproduktene de leverer.

– Vi ønsker jo egentlig ikke å jobbe på kontoret noen av oss – vi er to mann på økonomi – så det å ha Xledger sparer ganske mange ressurser i forhold til drive kontordelen. Vi bruker jo ikke så mye lager osv., det er jo en del ting i Xledger vi ennå ikke benytter oss av, men til vårt bruk med fakturering, inndriving av krav osv. så fungerer Xledger veldig bra. I tillegg er det med at bilagene blir automatisk lagret, så man ikke trenger å ha en manuelt arkiv på noen ting, er for oss en veldig stor besparelse, sier Bjelland.

Bjelland fortsetter.

– For min del er det viktig at systemet gir meg såpass gode tilbakemeldinger, så jeg kan ta velvalgte beslutninger, og det gjør absolutt Xledger for meg, ved at det er koblet direkte til bank og gir meg real-time tilbakemeldinger. Jeg ser alt som kommer inn og ut til enhver tid. Skulle vi hatt flere systemer som kanskje ikke var synkroniserte, så ville det vært et enormt skritt tilbake. Jeg føler at jeg har kontroll på det holder jeg på med, til enhver tid, og det liker jeg jo veldig godt.

Les hele referansen.