I #TeamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker, som står på og gjør en god jobb. Nå skal alle ha en velfortjent påskeferie, og i den forbindelse har vi tatt en prat med noen av våre flotte kollegaer for å høre hvilke planer de har. I dag får du møte Øyvind Lian Skjælaaen, Functional Expert.

Alder

—  36 år.

Hvor lenge har du vært i Xledger?

— Jeg har vært i Xledger i 2,5 år.

Hva jobber du med?

— Jeg jobber som Produktspesialist i R&D, og er leder for QA Teamet. Vi er fagspesialister, og jobber tett sammen med utviklerne for å gjøre løsningen vår bedre og bedre, hver uke. Vi utarbeider løsningsforslag, vurderer endringsønsker fra kunder, tester nyutvikling, lager hjelpedokumentasjon og forteller våre kollegaer om den utviklingen vi holder på med!

Hva er det beste med å være i Team Xledger?

— Gode faglige diskusjoner med kollegaer og partnere! Så mange engasjerte folk som ønsker å løse både store og små problemer for våre kunder. Det er mye latter og humor i teamet mitt, og det elsker jeg. Høyt under taket, mye selvironi og folk som vil hverandre vel!

Øyvind i rosa stil
Gladgutten Øyvind!

Hvilke planer har du for påsken?

— Jeg og familien min reiser til min svoger, som bor på en av de fineste plassene i Norge, Vangshamn på Senja! Der skal vi gå på ski, kjøre snøscooter og leke masse med både store og smål

Hva er det beste med påsken?

— Det jeg skal gjøre i påsken!

Har du noen påsketradisjoner?

— Jeg har i noen år stått bak en påskehare som lurer ungene til å gjøre en del rare ting før de får påskeeggene, men jeg tror de avslørte meg i fjor.

Favoritt-påskegodt?

— Appelsin og surt smågodt!

Til slutt må jeg jo bare spørre, hva er favorittfargen din?

— Den er i hvertfall ikke rosa, men når min datter trengte et mål å jobbe mot i forbindelse med innsamling til årets Fasteaksjon, var det bare å stille opp. Om ikke annet, er jeg godt synlig i skiløypene!

Øyvind er like lidenskapelig i sin kjærlighet til Xledger som han er til Brann, og lærer villig bort av sin kunnskap om begge deler.

Enten det er fotball på jobben, eller i møter om ny funksjonalitet i Xledger gir han alltid 100 %. Han er en kollega det er lett å bli glad i.

Magne Bø, Marketing Consultant