I #TeamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker, som står på og gjør en god jobb. Nå skal alle ha en velfortjent påskeferie, og i den forbindelse har vi tatt en prat med noen av våre flotte kollegaer for å høre hvilke planer de har. I dag får du møte Dag Smedsrud, Senior Sales Executive.

Alder

—  58 år.

Hvor lenge har du vært i Xledger?

— Jeg har vært i Xledger i tre år.

Hva jobber du med?

— Jeg jobber med salg.

Salgscasene i Xledger kan være veldig ulike og kreve kompetanse innenfor mange områder, både i en salgsprosess og i planlegging innenfor de ulike bransjene. Det betyr at jeg er så heldig å involvere de fleste enhetene i Xledger. Jeg må snakke med løsningsarkitekter på regnskap og lønn, konsulenter, de som jobber med integrasjoner, de som jobber med sikkerhet, de som har oversikt over den tekniske løsningen, de som jobber med utvikling, de som jobber med support, de som jobber med marketing, de som jobber med partnere, de som jobber i resepsjonen, de som jobber med eksisterende kunder, de som jobber med prosjektledelse, de som planlegger og setter av ressurser, de som jobber i Xledger Offentlig, mellomledere, og toppledelsen. Og når man daglig er i kontakt med alle disse, og ser hva slags folk det er, ja, da skjønner jeg hvorfor vi vinner så mange salgscaser. I tillegg har jeg vært så heldig å forsøke å hjelpe kollegaer fra Sverige og Finland med å planlegge hvordan de skal nå ut i bestemte markeder.

Dag i påskepraten

Hva er det beste med å være i Team Xledger?

— Norsk selskap med styring og beslutninger nært oss. Tett samarbeid mellom alle enheter, og bare hyggelige og flinke mennesker.

Hvilke planer har du for påsken?

— Det blir det vanlige, dra på hytta på fjellet med familien.

Hva er det beste med påsken?

— Å være ute i fjellet med fruen, barn, barnebarn og hunder, og så komme tilbake til hytta, fyre i peisen og kose oss med spill, leker, mat og godt drikke.

Har du noen påsketradisjoner?

— Vikariere for påskeharen ved å lage en påskelabyrint med påskeegg i enden. Det går ut på å trekke trådene fra forskjellige garnnøster med hver sin farge fra hytta, gjennom vinduer og i kryss og tvers utenfor frem til det gjemte påskeeget. Så får barna (nå barnebarna) hver sin ende, og må følge tråden frem til egget.

Favoritt-påskegodt?

— Orange krokodiller!

Dag er en ekstremt dyktig jeger, både på og utenfor jobb! Med over 30 års erfaring innen salg av økonomisystemer sitter han på masse kunnskap som vi andre har nytte av.

Han er også en innmari trivelig kollega å ha på teamet, som jeg setter stor pris på.

Jon Solem, Senior Sales Executive 

Bli bedre kjent med TeamXledger og se ledige stillinger her!