I #TeamXledger er vi en stor gjeng med dyktige, kreative og engasjerte mennesker, som står på og gjør en god jobb. Nå skal alle ha en velfortjent påskeferie, og i den forbindelse har vi tatt en prat med noen av våre flotte kollegaer for å høre hvilke planer de har. I dag får du møte Bjørnar Mæland, Senior Integration Consultant – Solution Architect.

Alder

—  37 år.

Hvor lenge har du vært i Xledger?

— Jeg har jobbet fulltid i Xledger siden 2014, men har surret litt rundt i gangene også før den tid. Jeg var «summer intern» her i 2013 og skrev også masteroppgaven min her.

Hva jobber du med?

Frilufts-Bjørnar!
Frilufts-Bjørnar!

— Jeg driver med ganske mye forskjellig, men den røde tråden i bortimot alle mine sysler er integrasjonsområdet, dvs. alt relatert til datautveksling mellom Xledger og eksterne systemer.

Hva er det beste med å være i Team Xledger?

— Hyggelige kolleger, godt miljø og et bra produkt.

Hvilke planer har du for påsken?

— Som migrert sørvestlending har jeg et vesentlig mindre lidenskapelig forhold til ski enn (minst?) 90 % av mine eminente kolleger, så det berømte påskefjellet får ikke besøk av meg. I år blir det nok å bedrive huslige sysler i et bedagelig tempo. Hvis været skulle tillate det hadde det vært storveis å tilbringe et respektabelt antall timer i hagen med bøker og musikk.

Hva er det beste med påsken?

— Å ha ferie.

Har du noen påsketradisjoner?

— Tja, jeg har ofte besøkt familiens hytte i Telemark. Inferno-festivalen var også en gjenganger pre-korona.

Favoritt-påskegodt?

— Er det innafor å si øl? Ellers er jeg fan av lakris.

Bjørnar er en faglig dyktig kollega med verdifull erfaring og kompetanse i Xledger. Han er også en veldig hyggelig kar!

James Borreo, Senior Consultant