I rederiet Kenfish har de lidenskap for fisk og fiskevelferd. Innovasjon står i fokus og organisasjonen har utviklet flere gode løsninger for å sikre best mulige forhold for fisken under lasting og transport. Kenfish har en flåte med fem brønnbåter der utstyret er topp moderne. Båtene opererer langs hele Norskekysten og har de største oppdrettsselskapene som sine kunder. Rederiets fiskeflåte bidrar til leveranse av ypperste kvalitetsfisk til Europa.

Kenfish velger moderne system for regnskap og økonomi

– Vi er opptatt av å jobbe med moderne løsninger som hjelper oss med effektivisering i alle deler av organisasjonen. Tidligere hadde vi to ulike systemer der vi måtte følge med for å holde oss oppdatert på regnskap og økonomi, forteller Rolf Olav Dyrnes, daglig leder i Kenfish Holding AS.

– Det var viktig for oss å få full kontroll over regnskapet ett sted. Vi ville ha et skybasert og moderne system der all funksjonalitet var integrert, et alt-i-ett-system, forklarer Dyrnes.

Effektiv samhandling med kunder

– Xledger kunne levere akkurat dette. Et ekte skybasert økonomisystem der all funksjonalitet er tilgjengelig uten noen ekstra moduler. Her får vi full oversikt over regnskapet med fakturabehandling, fakturering og lønn i sanntid. Dette vil gi oss muligheten til å samhandle med kundene våre på en helt annen måte enn tidligere, bekrefter Dyrnes.

I bildet: Peter Faarlund (Xledger), Rolf Olav Dyrnes (Kenfish), Tonny Kornstad (Kenfish), Lars Didrik Fosser (Xledger)