Content
Video overlay

Uutishuone

Kenfish
21 joulukuun, 2020

Kenfish jobber med innovasjon på alle områder

I rederiet Kenfish har de lidenskap for fisk og fiskevelferd. Innovasjon står i fokus og organisasjonen har utviklet flere gode løsninger for å sikre best mulige forhold for fisken under lasting og transport. Det var viktig for oss å få full kontroll over regnskapet ett sted. Vi ville ha et skybasert og moderne system der all funksjonalitet var integrert, et alt-i-ett-system.

Vannkraft
21 joulukuun, 2020

Tinfos effektiviserer leveranse av fornybar energi

Tinfos er et av landets ledende eldste kraft- og energiselskaper. Utvikling og bygging av kraftverk krever god økonomisk planlegging, kostnads­kontroll og rapportering. Vi vil bruke minst mulig tid og ressurser på oppgaver og prosesser som kan gjøres automatisk. Xledger velges som nytt økonomisystem.

Hafjell
21 joulukuun, 2020

Tinde Hytter flytter til skyen

Tinde Hytter leverer ”tindekvalitet” og har opplevd god vekst de siste årene. De velger Xledger skybasert økonomisystem for fremtiden. I tillegg til fordelene med funksjonalitet, fleksibilitet og prismodell er selve implementeringen mye enklere med et skybasert system, bekrefter CFO i Tinde Hytter.

Complete Consulting kontorbygg
21 joulukuun, 2020

Complete Consulting velger ett regnskapssystem for alle kunder

Complete Consulting AS ble startet i 2004 av partnerne Vidar Lønn og Tom Thorstensen. De hadde jobbet sammen i et stort konsulentselskap, som henholdsvis økonomisjef og økonomidirektør i mange år.

personer langs vegg med mobiler og PC
21 joulukuun, 2020

Laget velger effektiv medlemshåndtering i Xledger

Medlemshåndtering effektiviseres i Laget – en kristen ungdomsorganisasjon med rundt 4000 medlemmer fordelt på 220 lokallag. Lokallagene holder til på skoler og studiesteder og har medlemmer i alderen 15 – 26 år. Her tilbys ledertrening og andre aktiviteter i og utenfor studietiden. Laget har vært pilot på Xledger medlems- og giverløsning.