Tinde Hytter er en av Norges ledende hytteleverandører. Hovedkontoret og elementfabrikk ligger i Ringebu i Gudbrandsdalen, og selskapet bygger hytter både på Østlandet, Vestlandet og i Trøndelag. Deres spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter med god standard. «Tindekvaliteten» er i ferd med å bli et begrep, og den har bidratt til at selskapet har opplevd en svært god vekst de siste årene.

Økonomisystem for fremtiden

Da økonomiavdelingen i Tinde Hytter skulle investere i nytt økonomisystem var det helt klart at de skulle ha en skybasert løsning.

– Når man skal velge ny leverandør av økonomisystem, så er det viktig å velge en leverandør man tror på for fremtiden. En som har utviklingskraft til å stadig videreutvikle systemet og henge med på endringer i teknologien, sier Kjetil Skjåk, CFO i Tinde Hytter.

Tinde Hytter er nå i gang med innføring av Xledger som sitt nye system.

Effektiv og heldigital implementering

– I tillegg til god funksjonalitet, fleksibilitet og prismodell er selve implementeringen mye enklere med et skybasert system. Vi har dialog direkte med Xledger som kjører en strukturert og effektiv implementeringsmodell, og slipper å bruke eksterne konsulenter med fakturerbare timer som forretningsmodell, forteller Kjetil.

– Dagen i dag er et godt eksempel på det. Sammen med to av mine kolleger i økonomiavdelingen har jeg hatt workshop med prosjekt-teamet i Xledger via Teams. Det har fungert veldig bra. Metodikken som benyttes er en suksessfaktor som bidrar til at vi kan gjennomføre workshop selv om vi sitter hver for oss. Det blir et godt hjelpemiddel for å jobbe strukturert. Vi har «set the stage» for implementering. Oppgavene er fordelt. Vi vet hva som skal gjøres og hvem som har ansvar for hva. Vi jobber videre heldigitalt, avslutter Kjetil.

Foto: Workshop i Teams med Tinde Hytter og Xledger